Spumă poliuretanică cu celulă închisă

Celula INCHISA (tare si rigida)

Celula INCHISA (tare și rigidă)

  • densitate 30 – 33kg/m3, fara gaze fluorinate;
  • reactia la foc -Euroclass E/B2
  • adera la toate suprafetele; se poate aplica pe pardoseli;
  • are o protecție termică net superioara in comparatie cu celelalte produse de izolatie de pe piata ( coef. termic 0.022-0.0428W/mK)
  • cel mai bun izolator cu o eficacitate termică și o durată de viață de peste 50 ani.
  • la o grosime de 10 cm grosime absoarbe aproape 1/3 din intensitatea sunetului în funcție de frecvenţa acestuia.
  • NU este permeabilă si prin aceasta atributie ii confera un comportament foarte bun la umiditate, elimina riscul aparitiei codensului, infiltratiilor si mucegaiului.

Beneficii spumă poliuretanică cu celulă închisă:

Spuma cu celulă închisă este cea mai bună alegere pentru izolarea robustă acolo unde spațiul este o problemă, deoarece poate atinge de două ori valoarea R a celulei deschise în interiorul unui perete standard.

Natura sa rigidă se adaugă, de asemenea, la integritatea structurală a clădirii și sunt disponibile versiuni rezistente la foc E84.

Celula închisă acționează și ca o barieră de vapori, astfel încât apa și umezeala vor fi mai puțin probabil să pătrundă în casă, iar spuma în sine este nevătămată de daunele cauzate de apă.

Sistemele de izolare cu spumă poliuretanică cu celulă închisă, atunci când sunt instalate corect, asigură economii de energie de până la 45%.

Micile imperfecțiuni ale anvelopei clădirii (găuri, fisuri, goluri) neetanșate în mod corespunzător vor duce în cele din urmă la performanțe slabe ale clădirii sau, mai rău, la acumularea de umiditate, creșterea alergenilor/patogenilor și foarte posibil la defecțiuni structurale.

Natura solidă și capacitatea de etanșare a spumei poliuretanice cu celulă închisă inhibă elementele conduse de umiditate.

Izolația din spumă poliuretanicăcu celulă închisă va minimiza infiltrarea aerului, exfiltrarea, convecția, conducția și va controla umiditatea.

Solicită o estimare de preț!

Echipa Izosun

Solicită o estimare de preț!

Str. Fratii Golesti, Nr.30 Alexandria, TELEORMAN

0728 683 955

izosunr@gmail.com