Spumă poliuretanică cu celulă deschisă

Denumirea de celula deschisă provine de la structura celulelor care formeaza spuma poliuretanică. Aspectul spumei cu celulă deschisă este unul moale și flexibil deoarece celulele nu sunt incapsulate complet.

Celula DESCHISA (moale si flexibila)

Celula DESCHISA (moale si flexibila) 

  • densitate 8 -10 kg/m3 ,fara gaze fluorinate;
  • NU rigidizează construcţia în cazul aplicării la nivelul mansardelor sau altor construcţii de lemn, nu se poate aplica pe pardoseli
  • conductivitatea termică calculată la un indice relativ de umiditate la 20% este superioara cu jumatate comparativ cu celelalte materile de izolatie(0.039–0.042W/mK)
  • reactia la foc -Euroclass E/B2
  • cel mai bun izolator fonic.
  • la 10 cm grosime-absoarbe aproape 1/2 din intensitatea sunetului în funcţie de frecvenţa acestuia.
  • comportamentul la umiditate – trebuie protejata cu folie anticonde ns, prin structura ei moale, celula deschisa avand un bun flux de aer.

Beneficii spumă poliuretanică cu celulă deschisă:

Unul dintre cele mai mari beneficii ale spumei cu celule deschise este că se extinde atât de mult după ce a fost aplicată, ceea ce înseamnă că poate izola colțurile și colțurile greu accesibile dintr-o casă. Aceste tipuri de zone pot fi greu de izolat cu spumă cu celule închise. Spuma cu celule deschise este excelentă pentru izolare fonică, unde o singură aplicare poate umple complet zona dintre știfturi.

Spuma cu celulă deschisă este, de asemenea, mult mai accesibilă decât spuma cu celulă închisă.

Spuma cu celula deschisa asigura un bun flux de aer asemănător izolației cu vată bazaltică.

Se recomandă utilizarea acestui tip de izolații în cazul încăperilor care nu necesită a fi încălzite pe timp de iarnă, deoarece atunci când aerul cald trece prin spumă și intră în contact cu suprafețe reci precum acoperișul. În acest caz se poate forma condens.

Condensul este un fenomen natural și nu este o problemă a izolației cu spumă poliuretanică cu celulă deschisă. El semnalizează un nivel ridicat de umiditate. În acest caz este absolut necesară o temperatură  optimă și o ventilație sporită.

Solicită o estimare de preț!

Echipa Izosun

Solicită o estimare de preț!

Str. Fratii Golesti, Nr.30 Alexandria, TELEORMAN

0728 683 955

izosunr@gmail.com