Avantaje

Descoperă caracterisiticle și beneficiile unei izolații cu spumă poliuretanică!

Avantajele izolatiei cu spuma poliuretanica:

R

Durata de viață

izolația cu spumă poliuretanică are o durată de viață de 50 ani.

R

Eficiență termică

Spuma poliuretanică are o eficiență termică ridicată.

R

Izolare Fonică

Spuma poliuretanică protejează împotriva sunetelor din interiorul și din exteriorul clădirilor și oferă o protecție eficientă împotriva vibrațiilor asociate.

R

Aderență

Spuma poliuretanică aderă perfect pe aproximativ orice tip de structură. Protejează lemnul.

R

Costuri de întreținere

Costurile de întreținere sunt foarte mici comparativ cu alte tipuri de izolații.

R

Greutate

Spuma poliuretanică are o greutate foarte mică și nu încarcă structurile de rezistență.

R

Oprește eventualele scurgeri

Spuma poliuretanică stopeaza eventualele scurgeri ale acoperisului;

R

Protecție anti mucegai

Spuma poliuretanică exclude apariția infiltrațiilor și a mucegaiului.

R

Reduce riscul aparitiei condensului

Spuma poliuretanică este cunoscută ca fiind unul dintre materialele recomandate pentru izolarea fonică.

Costuri mai mici de încălzire

Avantajele și dezavantajele altor materiale termoizolante susțin afirmația că izolarea unei case cu spumă de lână sau polistiren nu aduce întotdeauna beneficii măsurabile. În cazul spumei poliuretanice, lista avantajelor este impresionant de lungă. 

Una dintre acestea este, fără îndoială, costurile mai mici de încălzire a unei case. Proprietățile de izolare termică ale acestui material sunt extrem de ridicate. Eliminarea podurilor termice, blocând astfel evacuarea căldurii din punctele critice ale casei. Acest lucru permite păstrarea căldurii în timpul iernii și împiedică pătrunderea căldurii în timpul verii.

Acest avantaj al spumei poliuretanice contribuie la o reducere semnificativă a costurilor cu electricitatea și combustibilul. Temperatura din fiecare cameră va fi menținută la un nivel constant și convenabil. Minimizarea pierderilor de căldură are un impact vizibil asupra reducerii costurilor de încălzire. Cu toate acestea, acesta nu este singurul avantaj al spumei poliuretanice.

incalzire

Aplicare rapidă – un alt avantaj al spumei poliuretanice

Punctul forte al spumei poliuretanice este aplicarea rapidă și ușoară (desigur, de către o echipă specializată precum Izosun Romania). Spuma  se aplică folosind metoda de pulverizare – își mărește volumul de câteva zeci de ori. Prin urmare, izolarea prin pulverizare necesită mult mai puțin timp decât izolarea cu alte materiale izolante.

Avantajul spumei poliuretanice este aplicarea sa ușoară în mansardă. Materialul se adaptează perfect suprafețelor oblice și dificile. Datorită expansiunii sale, pătrunde în cele mai mici goluri, împiedicând formarea de punți termice. Pentru tavanele înclinate și spațiile înguste, cel mai bine este să alegeți spumă poliuretanică. Dezavantajele altor materiale termoizolante fac imposibilă obținerea unor efecte de încălzire măsurabile pe suprafețe dificile

Echipa Izosun

Solicită o estimare de preț!

Str. Fratii Golesti, Nr.30 Alexandria, TELEORMAN

0728 683 955

izosunr@gmail.com