Este, fără dar și poate, un material grozav, iar astăzi se bucură de foarte multă popularitate. Drept urmare, e absolut normal ca lumea să aibă întrebări despre spuma poliuretanică. Iar dacă lumea are întrebări, noi avem răspunsuri.

Ne ocupăm cu izolațiile cu spumă poliuretanică, așa că suntem în măsură să răspundem la câteva dintre cele mai des întâlnite întrebări despre spuma poliuretanică. Dacă și tu vrei să afli mai mult despre acest material minunat, continuă să citești acest articol.

Pot aplica spumă poliuretanică pe orice tip de suprafață?

Cu siguranță da! Un foarte important avantaj al spumei poliuretanice este întocmai faptul că poate fi aplicată pe orice tip de suprafață. Un singur lucru trebuie să faci: curăță cât mai bine suprafața pe care urmează să o izolezi, astfel încât spuma poliuretanică să aibă o prindere perfectă.

Probleme pot apărea doar pe suprafețele lucioase, sau care sunt murdare de ulei sau praf. În general, spuma poliuretanică se aplică pe succes pe orice suprafață ce poate fi vopsită.

Afectează spuma poliuretanică conducte, fire sau alte lucruri?

Sunt persoane care se tem de faptul că spuma poliuretanică ar putea afecta firele sau conductele peste care este aplicată. Ei bine, află că acestea nu vor avea de suferit, atât timp cât spuma poliuretanică este de calitate și mai ales aplicată corect.

De aceea, pentru a evita daunele și alte probleme asemănătoare, ar trebui să ne contactezi, iar astfel vei avea parte de o lucrare de izolare sigură, fără daune sau alte probleme.

Pot fi izolate și spațiile înguste?

Un alt avantaj important al spumei poliuretanice este întocmai faptul că poate fi aplicată chiar și în spațiile foarte înguste. Există o mulțime de accesorii și soluții cu ajutorul cărora spuma poliuretanică se aplică în mod perfect uniform, așa că spuma poliuretanică ajunge chiar și în spațiile foarte greu accesibile.

Mă ajută spuma poliuretanică să fac economii?

Fără dar și poate! Nu mai încape îndoială în legătură cu faptul că spuma poliuretanică te poate ajuta să faci generoase economii de-a lungul timpului. Căldura se păstrează mai ușor în casă, pe perioada anotimpurilor reci, iar vara locuința îți va fi mai răcoroasă. Vei folosi, deci, mai puțin sistemele de climatizare, iar asta înseamnă că vei reuși să faci generoase economii pentru gaz, electricitate sau alți combustibili.

Spuma poliuretanică poate reduce zgomotul?

Dacă locuiești într-o zonă nu foarte liniștită, probabil că îți dorești o izolare fonică eficientă. Drept urmare, te întrebi dacă spuma poliuretanică te poate ajuta în acest sens. Răspunsul nu poate fi altul decât acela că spuma poliuretanica poate oferi o grozavă izolare fonică, iar astfel zgomotul de afară nu îți va mai afecta liniștea și momentele de relaxare de care vrei să te bucuri în confortul propriei locuințe.

Acestea sunt 5 dintre cele mai comune întrebări pe care și le pun persoanele interesate de izolarea cu spumă poliuretanică. Ai și alte întrebări? contactează-ne în vederea achiziționării spumei poliuretanice cu ajutorul căreia să îți izolezi casa și îți vom răspunde la toate întrebările.